Samen bouwen aan succesvolle projecten

Studieadvies

Eens de stabiliteitsplannen er zijn, kan het feest beginnen. U contacteert ons en wij gaan voor u aan de slag. Onze studiedienst bestudeert uw plannen tot in de kleinste details en levert een uitgebreid en correct advies. Dit advies overlopen we met u zodat we kunnen overgaan tot planning en uitvoering.

We zorgen ervoor dat u steeds een vaste contactpersoon heeft die u gedurende het ganse traject begeleidt. Zie ons gerust als een nieuwe collega met alle nodige expertise. U kan op ons rekenen en we doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. Indien u wenst, nemen we zelf contact op met uw architect of stabiliteitsingenieur. Open communicatie en een echte doe-mentaliteit behoren tot de specialiteiten van het huis.

Materiaaladvies

Toegegeven, we worden er niet jonger op…we doen dit immers al jaren! Hierdoor weten we echter wel alles van onze materialen en alle mogelijke bewerkingen. We leiden continu onze mensen op om onze kennis te verbeteren en uit te breiden. Op die manier creëren we een sterk team met een ware passie voor staal.

Die microbe geven we graag door aan onze klanten. Voor alle vragen rond materiaal en bewerkingen moet u bij ons zijn. We doen er zelfs een schepje bovenop; daag ons uit met specifieke vragen of speciallekes. We zetten maar al te graag onze tanden in uw project.

Heeft u vragen of een project in het vooruitzicht ?