Van Meerbeeck breidt uit!

Van Meerbeeck breidt uit!

Van Meerbeeck breidt uit!

Van Meerbeeck breidt uit!

juni 12, 2023

Beste klant,   Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in ons Van Meerbeeck  groeiverhaal. Vanaf 1 juni 2023 breidt Van Meerbeeck Metalen NV zijn toegankelijkheid uit door  middel van de overname van 100% van de aandelen van Staal Service Vlaanderen NV, het  vroegere Mechelse Metalen.  

 

Sinds haar ontstaan in 1875 als klein maar ambitieus familiebedrijf in de staalhandel, groeide Van  Meerbeeck over ondertussen vijf generaties uit tot het bedrijf dat u vandaag kent, met drie  vestigingen te Hoogstraten, Wilrijk en Melle; de sterke focus op kwalitatieve producten en  services zoals ons studieadvies en diverse bewerkingsmogelijkheden. 

 

Om u in de toekomst nog beter te ontzorgen, zal Van Meerbeeck dankzij deze overname zijn  assortiment hoogwaardige producten en service ook aanbieden vanuit het centraal gelegen  depot, aan de E-19 te Mechelen. Door deze nabije en zeer toegankelijke ligging, zal ons magazijn te Wilrijk hier in de loop van het najaar in opgenomen worden.  

 

Van Meerbeeck zal dus uiteindelijk vanuit drie vestigingen blijven opereren. Met een grotere voorraad, meer collega’s alsook een geoptimaliseerde werking om nu, meer dan ooit, nog sterker aan uw noden en uitdagingen te beantwoorden.  

 

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Uw contactpersoon binnen onze  firma blijft ongewijzigd, net als telefoonnummers en e-mailadressen. 

 

Wij kijken er naar uit onze jarenlange aangename samenwerking verder te zetten met hetzelfde  vertrouwen dat u Van Meerbeeck doorheen de jaren geschonken heeft.